NEW WEBSITE We would like to invite you to a sneak peak of our new website before it goes live. Visit the new site

Campus Solna manager, vikariat

Published: 2018-02-19


Arbetsuppgifter

Campus Solna manager svarar för att skapa en fungerande arbetsplats för forskare och forskningsinfrastruktur vid Campus Solna avseende drift, underhåll, funktionella lokaler, rutiner för säkerhet, rutiner för laboratoriesäkerhet, lokala IT-frågor, avfallshantering, receptionstjänster, godsmottagning, städning och övrigt och fattar beslut inom de ramar och budget som Kommittén för Campus Solna beslutar.

Campus Solna manager är sammankallande vid Kommittén för Campus Solnas möten och ansvarar för dagordningen. Campus Solna manager tar fram budgetförslag och andra beslutsunderlag till Kommittén eller verksamhetschefen.

Tjänsten omfattar personalansvar för den personal som är anställda inom gruppen (i nuläget 5 personer) samt arbetsledningsansvar för inhyrd personal, men under vikariatet kan detta diskuteras. Campus Solna manager ska fördela uppgifter inom support-organisationen för att uppnå hög effektivitet samtidigt som kostnaden hålls nere. I uppgifterna ingår ekonomiskt projektansvar för relevanta projekt, även här kan särskild överenskommelse träffas under vikariatet.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en erfarenhet inom molekylärbiologi eller liknande område. Du har erfarenheter av ledarskap och om du haft personalansvar är det meriterande. Därtill har du dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete. Ett krav är att du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Erfarenhet av lokalanpassningar och byggprojekt för molekylärbiologiska/medicinska laboratorier är meriterande, egen erfarenhet av forskning som kräver speciellt anpassade lokaler ses också som fördelaktig. Kunskap om regelverk, ramavtal och lagstiftning för laborativt arbete samt teknisk förmåga kring utrustning i laboratorier, IT-lösningar och datasystem är av stort värde.

Vi söker dig som har förmåga att kommunicera med och förstå människor och är initiativtagande, självgående och kan driva saker i mål. Du är serviceinriktad och kompromissvillig och har förmågan att agera effektivt även när förutsättningar ändras. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Sysselsättningsgrad 100
Ort Solna
Referensnummer VP-2017-0617
Kontakt Fredrik Sterky, sterky@kth.se (maila för telefonkontakt)

 

Läs mer och ansök på KTHs webbplats