NEW WEBSITE We would like to invite you to a sneak peak of our new website before it goes live. Visit the new site

Samordnare (Uppsala)

Published: 2018-04-23


Anställningen ligger formellt vid Administrativt centrum för SciLifeLab i Uppsala, där merparten av arbetet utförs. En del av uppdraget ligger inom den avdelning som arbetar med lednings- och verksamhetsstöd för SciLifeLabs nationella uppdrag (Operations office), med medarbetare både i Uppsala och Solna. Vissa dagar förläggs arbetet till SciLifeLabs lokaler nära Karolinska Institutet i Solna.

 

Arbetsuppgifter
Vi söker en samordnare som utgör en administrativ och operativ resurs för verksamheten inom SciLifeLab. I dina arbetsuppgifter ingår att stödja och koordinera centrala funktioner inom SciLifeLabs uppdrag. Det gäller både uppdraget som nationell infrastruktur och för den lokala verksamheten vid Uppsala universitet. Bland huvuduppgifterna ingår att

  • koordinera och administrera aktiviteter och lokalbokningar vid SciLifeLabs nationella mötesplats Navet samt delta i den dagliga driften och utvecklingen av Navet som nationell mötesplats
  • medverka vid planering och genomförande av besök och vetenskapliga event
  • koordinera och administrera SciLifeLab:s fortbildningspaket
  • Ekonomi- och personaladministration, såsom kontering och granskning av fakturor, hantering av kundfakturor, reseräkningar och administrativt stöd vid rekryteringar

Rollen är dynamisk och kan förändras med SciLifeLabs utveckling som nationell resurs och arbetsuppgifter kan därmed förändras eller tillkomma.

 

Kvalifikationskrav
Du har en universitetsutbildning inom område som av arbetsgivaren bedöms som relevant.

Du har dokumenterad erfarenhet av arbete med event och konferenser, stor datorvana, god administrativ- och organisationsförmåga och ett strukturerat och pedagogiskt arbetssätt. I tjänsten ingår ett värdskap för Mötesplatsen Navet och det krävs att du kan bemöta människor på ett trevligt och professionellt sätt. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Du har förmåga att se möjligheter till förändring och förbättring i vardagen och har god känsla för vikten av tydlig och informativ kommunikation. Du är en bra lagspelare som hjälper till där det behövs och får snabbt en god blick av helheten.

 

Önskvärt/meriterande i övrigt
Då arbetet innebär många och täta kontakter med olika intressenter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du initiativtagande, flexibel och självgående. Du arbetar målfokuserat och gillar resultat. Du har servicekänsla, är social och utåtriktad och har lätt för att skapa förtroende i dialog med andra.

Erfarenhet av ekonomi- och/eller personaladministration är starkt meriterande.

 

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av
Föreståndare Jenny Alfredsson, jenny.alfredsson@scilifelab.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 22 maj 2018, UFV-PA 2018/1230.

 

http://uu.se/jobb/detaljsida/?positionId=201688