Administratör till Karolinska Institutet

Karolinska Institutet

Application deadline

April 24, 2023Administratör till Karolinska Institutet

Karolinska Institutet, Institutionen för Onkologi-Patologi

Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

Science for Life Laboratory (SciLifeLab) är ett nationellt forskningscenter för molekylära biovetenskaper inom hälsa men även miljö och klimat, jord- och skogsbruk samt bioenergi. 
Vi flätar samman flera komponenter som behövs för att möta de samhällsutmaningar vi står inför: högteknologiska analysmetoder, hantering av stora mängder forskningsdata och tvärvetenskapliga samarbeten. Ett av våra gemensamma forskningstema är precisionsmedicin och vi söker nu en administratör som kan hjälpa oss att bygga en ökad kapacitet inom detta och vara en brygga mellan infrastruktur och forskning.

På institutionen för Onkologi-Patologi på Karolinska Institutet har vi en stark forskningsmiljö kring translationell cancerforskning och precisionscancermedicin (PCM) och vi arbetar för att bättre kunna förstå orsakerna till cancer samt att identifiera ny diagnostik och behandlingar. Vi bedriver både forskning och undervisning i nära samarbete med flera verksamheter inom Region Stockholm.

Din roll

Detta är ett spännande och utvecklande uppdrag där du arbetar nära Scientific Lead inom precisionsmedicin och avlastar med administrativa uppgifter, hanterar många uppgifter självständigt och arbetsuppgifter som dyker upp oplanerat. Du är kontaktperson och har en central roll på inom den nya verksamheten vilket innebär att du kommer att bidra i utvecklingen av tjänsten.

Uppgifter som ingår:

  • samordning inom infrastruktur, forskning och administration
  • sammanställningar av rapporter och budgeter
  • att vara behjälplig vid seminarier och möten, t.ex. minnesanteckningar
  • sammanställa och informera om aktiviteter
  • researrangemang
  • att vara behjälplig vid rekrytering (t.ex. utformning av rekryteringsunderlag)
  • att vara behjälplig med utbildnings/kursadministration

Vem är du?

Vi söker dig som har en teoretisk gymnasieutbildning samt minst fem års arbetslivserfarenhet av administration och chefsstöd. Du ska ha god datorvana och kunna uttrycka dig väldigt väl på svenska och engelska i både tal och skrift. God kommunikationsförmåga, noggrannhet och att vara strukturerad är viktigt i denna roll. I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med övrig personal och samverkanspartners. Du är vårt ansikte utåt och därmed är det viktigt att du är positiv och framåt som person och har en genuin servicekänsla. Vi ser gärna att sökande är driven och självgående och har lätt för att knyta sociala kontakter. Du stimuleras av att såväl utveckla dina arbetsområden som att sköta de mer rutinmässiga uppgifterna.  Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom högskolesektorn och av EU projekt . Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. 
Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 24 april.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Solna
Län: Stockholms län
Land: Sverige
Referensnummer: STÖD 2-1345/2023
Kontakt: Päivi Östling, paivi.ostling@ki.se
Facklig företrädare: Per Hydbring/Nick Tobin, Saco, per.hydbring@ki.se/nick.tobin@ki.se, Henry Wölling, Seko, henry.wolling@ki.se, Helen Eriksson,OFR, helen.eriksson@ki.se
Sista ansökningsdag: 2023-04-24 

Last updated: 2023-04-05

Content Responsible: Anna Frejd(anna.frejd@scilifelab.se)